Stefan

Nu sitter jag på en fest i tyresö strand. det är en väldigt trevlig tillställning, folk dricker alkoholhaltiga drycker och smeker varandra mjukt. Jag funderar på att förflytta mig till en annan tillställning under kvällen. jag återkommer med yttligare information senare under natten. puss puss

Som en blixt från himlen

Jag har haft en tanke ganska länge nu, att steka en tarantella. Jag hör en gök i fjärran öst. Grabbkväll i folkets park på lördag, Greta Garbo kommer dit och ska lira Sven-Ingvars covers. Gratis pucko till dem över 18. Sigtunas fotbollslag, F13, kommer även att ställa upp på match mot ett gäng polska dvärgar. Sen tittar vi på "så ska det låta" och äter hummersoppa iklädda varandras hudar.

PS. Gå med i min klubb på lunarstorm, "Vi Utan Svanskota"

Hejsan hoppsan lillebror!

Hejhej två flickor som gillar att spela dragspel till vardags,annars jagar vi varg. Den ena av oss är lite störd den andra är bara efterblkiven helt enkelt.......!  Stefan är naken och hänger upp och ner i taket! en mycket vacker syn för två honor som oss. kaffe är en grej. Såsbas är det viktigaste ingridiensen i sås. det kan vara bra att veta när man jagar älg eller dylikt.
Jag har haft analklåda ett tag nu, jag funderar på att söka upp hjälp men vågar inte pga att det är lite genant. Har ni tips på någon salva hör av er till min katt, Lärkfeldt.

Puss och kram mina små sugproppar. lavya / din lokala sexbyrå.

sejm

Solen skiner alltid, det är bara molnen som hindrar oss från att se den

Goder afton, både herre och djur

Shit! hade glömt bort att skriva här. Nej men jag har varit hos veterinären och haft en arm uppståppad i röven i tre veckor.

Suck!!!

Vem är Frida Flakstad? En liten förbrytare?

Va?

Bra?

haha.. dra åt helvete/ Johnossi.



Fucck.. Shit. Vad?



My 18 karat gold, it fills a dirty hole
A dirty bleeding hole in my heart
You people think it's made from circumstances at home
Well if someone ever should be pulling your hair
Then I guess you should leave them alone
And now you want me to read your mind
And release that stone
That stone in your heart where the sadness grows
You know I, I'd operate with this knife
And cut a big fat giant hole to fill.
Fill with gold and light

ATWA

Angelica dissade mig och Klabbe, De e en grej, kan va en grej man gör. Eller? VA! Fuck off and die! Hah! Nej men seriöst, Angelica? Vad var det? Det är fredag, GREAT! Sova först. Sen jobba. Sen njuta. Eller?

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

Systrarna Persson bloggar!

Izza
Angelica

?

Hade Jesus barn? Vad tror du?

Thomas Di Leva forts.

Nu har jag hittat dokumenterade uppgifter om att forskare har funnit ett kranium som kan komma från en utomjording.



Min teori är så här:
För många år sedan kom ett ufo till jorden. Rymdgubbarna knatade omkring ett tag, sen åkte dem hem. Men, dem glömde kvar en av sina polare. Den här rymdgubben som kallas starchild, måste känt sig väldigt ensam, så han sökte helt enkelt upp en dam och parade sig med henne. Nio månader senare födde hon ett barn, barnet fick namnet, Thomas Di Leva.

Grillad bäver



Jag börjar med denna bild, för jag vill illustrera hur fint väder det var på morgonkvisten. Jag åkte iaf till liljeholmen för att lära mig att el är farligt.



Efter att jag lärt mig att el är farligt åkte vi till Snaps för att avnjuta en öl i solskenet. Förträffligt!



Se vad vackert.



Saft är också smakfullt.



Sedan åkte vi och spelade biljard, jag inledde starkt, men tappade mot slutet. Och om ni tittar riktigt noga uppe i det högra hörnet kan ni skymta Mats Rubarth, fattar ni? Mats Rubarth! Jag tänkte gå fram och fråga ifall jag fick ta på hans snorre, men jag vågade inte.

RSS 2.0