God Jul


Det var jävligt bra väder idag, Här är en bild på när jag sitter i min penisförlängare på väg att hämta upp Sportfiske-mickis och Armbrytar-emelie



Vi åkte in till en stad som är känt vid namnet The Big Apple - Stockholm. Som ni ser är det en mycket vacker stad med mycket fin arkitektur.



Vi besökte diverse affärer som sålde damunderkläder, det var intressant.



Jag kände mig väldigt chic när jag beställde en latte, som förövrigt smakade jord.

Sedan gick vi på bio och såg "Kenny Begins". Det var en upplevelse utan dess like.

MVH en ugnsbakad laxfilé.


Shit

Shit, jag vaknade precis och märker till min förskräckelse att jag inte har något snus. Nu ska jag skita, sen ska jag äta, sen ska jag åka in till stureplan och leka svärdslukare.

Thomas Di Leva

Thomas Di Leva är fan jävligt konstig, han är ju som sagt inte från jorden, han är från en annan galax. Det konstiga med det hela är att han säger att galaxen är i hans armhåla. Och jag har från en säker källa fått uppgifter om att han kan flyga, eller åtminstånde sväva.
Har ni yttligare uppgifter om den där besynnerliga varelsen Di Leva så kan ni kontakta mig.

Skorpan

Haha, har ni tänkt på hur äckligt det är när gäddor ska försöka spela gitarr, dem har liksom ingen frilla i strupen.


Förjävla bra


Fucking jävla kuk åmål


Godag

Är det någon som har ett immunförsvar till salu, tänkte att det skulle vara trevligt att vara frisk då och då.

PS. Thomas Di Leva tror att han är en utomjording, på riktigt. Det måste fan vara sant.

Helgen

Det har vart en rolig / tråkig / konstig / äcklig helg skulle man kunna säga. I fredags började jag och Mickis att föra hemma hos mig och kollade på "så ska det låta", förjävla bra alltså. Sedan drog vi på fest i trollbäcken hos en trevlig tjej vid namn Emelie, även kallad Emla, som förövrigt låter som semla, och det får mig att känna mig sugen på fiskgratäng. Festen var najs, jag drack väl en sådär 200 öl, en helt normal mängd enligt mig. Runt tvåsnåret får en snubbe en idé, han ska kasta en annan snubbe på ett bord så att bordet går av på mitten, han lyckades. Efter det vart det ett jävla liv och alla fick gå hem. Jag tyckte dock att det verkade lite långt att gå hem, så jag frågade Mickis om jag kunde sova hos henne, men på den fronten var det tydligen kört. Så jag gick till bussen och stog där i någon timme, efter ett tag kom jag på att det kanske skulle vara en bra idé att kolla busstabellen, det gick tydligen inga bussar. Mycket lustigt tycker jag. Så det var bara att muta en taxichaufför och åka hem.
På lördagen var jag först på kalas hos min halvkusin som fyllde 20. Mycket trevligt. Efter det åkte jag och hämtade 3 individer av det motsatta könet. Vi åkte hem till mig och började återigen att dricka öl. Dem var jävligt hårda, för dem rökte john silver utan filter, shit alltså. Det var fotboll också. 0 - 0 vart det tror jag bestämmt. Aja peace out.


Nytt Fritzl fall



I det här huset i Turin i norra Italien höll Michele Mongelli sin dotter inspärrad. I 25 år ska han ha våldtagit henne. 63-åringen våldtog sin dotter i 25 år.
 
Italienaren Michele Mongelli, 63 år, anklagas för att under 25 års tid ha förgripit sig på sin instängda dotter. Kvinnans bror ska också ha våldtagit henne samt sina egna döttrar, 6, 8, 12, och 20 år gamla. 63-åringen och hans son Guiseppe har gripits av polisen. "Av det som framkommit verkar det som om den förstfödda var lovad åt pappan" säger åklagare Pietro Forno enligt II Mattino.

Källa: Aftonbladet.


Torsdag

Jag vaknade upp efter onsdagens bravader och kände mig lite kantstött så att säga. Men det var bara att ta tag i tragen och slita upp sig själv. Jag åkte och lämnade in mitt vrålåk på service hos CE Motor, vi kom överens om att jag skulle hämta den senare samma dag. Efter detta steg i utvecklingen åkte jag och mötte upp Klabbe och Danne på öringepizzan. Efter vi tryckt i oss fett åkte vi till nackapolisen för att införskaffa ett leg till Klabbe, så vart dock inte fallet, raketforskarklabbe hade inte något annat id med sig så det gick inte för sig. Då en sårad Klabbe kände att han inte klarade pressen så åkte vi till sickla och köpte en gris och öl. Han drack ölen och var återigen på topp. Sedan åkte vi till tyresö och mötte upp ett par honor som storögt betraktade scenen som utspelade sig när klabbe försökte svälja sin läpp, detta resulterade dock i att han la en pizza på marken. Jag kände att detta håller inte, så jag åkte hem och sov.

Håll i hatten

Onsdag



Det började med att jag besökte några honor på okänd ort, dem roade sig med att färga sina frillor.



Sedan bar det av till Kök och bar, där inhalerade mina vänner gas och drack svett. Mycket trevligt. Jag åt en pizza som kallas azteka, den delade jag med Fiskis samtidigt som jag hällde en cola i min rygg. Efter att jag inkasserat en vinst 100:- på en jack vegas maskin så bestämde vi oss för att lyxa till det lite. Vi förflyttade oss då till ett annat hak.



Curres corner, vad kan man säga, glitter och glamor. Det vart karaoke för hela slanten. Frodo och co satte fingrarna i halsen och intog scenen och började sjunga seek and destroy med metallica. Jag blev så lycklig över att få höra deras ljuva stämmor.



Den förna stjärnan Frodo från flemmingsberg.



Pontus var hård som satan.



Honor tillhandahölls också.


När vi slutligen lämnade denna tillställning så bedrog jag mig själv och åkte hem, runt 3 på natten kom dock två från sällskapen och klampade in hos mig. Dem tvingade mig att tillfredsställa dem sexuellt och säga fraser på danska baklänges.
Det var bra så.


Hej

Postkodslotteriet

Mitt postnr kom på postkodslotterien och jag är inte med i det.  Fan också.

Våffeldagen (Jungfru Marie bebådelsedag)

"Jungfru Marie Bebådelsedag, Herrens bebådelse, firas den 25 mars, nio månader före jul, för att högtidlighålla att Jesus "blev till" i Marias sköte." Det var alltså denna dag Jungfru Maria blev på smällen.
"Förr kallades denna dag, som var en helgdag, för vårfrudagen efter titeln vår fru för jungfru Maria. Vårfrudagen har i folkmun omformats till våffeldagen, vilket gett upphov till seden att äta våfflor denna dag." Haha, den här dagen har alltså inget med våfflor att göra. Så istället för att gå hem och äta våfflor så ska ni gå till kyrka och fira att Jesus blev till denna dag för mer än 2000 år sedan. Så vi ses i kyrkan!

Puss

Klabbes telefonräkning


VA?

Mest googlesökta i Sverige 2008

1. Blondinbella
2. Linda Rosing
3. Zlatan

Hur fan är det möjligt? Blondinbella? Vad skriver hon i sin blogg som är så intressant? Och Linda Rosing, hon var väll med i bigbrother för typ 5 år sen? Har hon ens gjort någonting anmärkningsvärt sen dess? 

DUMMA JÄVLA MÄNNISKOR!

Min dag i bilder



Jag satt och förundrades över detta snus, Granit vit, förjävla bra. GAAW



Sedan åkte jag in till Klabbes samhällstjänst. Det är något risigt ställe vid skanstull, dem säljer allt från gammla cyklar, till hamsterstoppade symaskiner. Jag köpte mej några shotglas av högsta kvalitet. Eller jag fick dem av en trevlig tjej som arbetade där. Hon var en av de få normala som jobbade där, resten var pundare eller dylikt.



När Klabbe slutat gick vi till Mc Donalds och åt lunch, det vart en riktigt läcker måltid. Supertrevligt. Verkligen.

Vila i frid, Råttan

Jag upptäckte till min förskräckelse att en god vän till mig, Råttan, befann sig i ett kritiskt tillstånd när jag fann honom. Han hade råkat ut för en trafikolycka och brutit skenbenet. Antagligen en frontalkrock. Det var en stor SUV Råttan krockat med, Råttan körde en liten fiat punto, det blev bara mos kvar. Jag tillkallade polisen, som kom inom kort. Dem gjorde en snabb udersökning av platsen för att utesluta att brott begåtts. Ambulanspersonalen som skulle föra råttan till sjukus, konstaterade att han var utom räddning. Jag hann ta en sista bild av honom innan han fördes iväg.



Begravningen äger rum vid tyresö kyrka den 28/3 klockan 12:00.

Du såg alltid på mig med dina änglaögon
Nu gråter du som jag alltid gör
Blod
Inombords

För alltid borta
Utan
Någon
Förklaring

Snälla, lämna mig inte
För mina andetag
Finns Inte
Utan dig!

Råttan, vila i frid

115,792,00:-

Jag har precis fått ett medelande om att min vän Klas har mottagit en telefonräkning på 115,792,00:- Den e skön!

Those glory days


Lite fakta om livet

1.Champinjonen innehåller bara 0,2 procent fett


2.Man nyser i en hastighet av 160km/tim


3.Vattensängen drar lika mycket energi på ett år som spisen och tvättmaskinen tillsammans.


4.Genomsnittsmänniskan äter under sin livstid ca 50 ton mat...


5.Man tillbringar sex månader av sitt liv på toaletten


6.En del lejon parar sig över 50 gånger om dagen


7.En strutskyckling växer ca 1,5 meter under sitt första år


8.Inget ord i engelskan rimmar med "month"


9.Allt börjar med A


10.Fjärilar smakar med fötterna


Nile city 105.6 Det kom blod ur Markus


Dagens citat.

"Utan pansar är en kanot endast en förfinad halmsäng."

Alexrox.blogg.se

Monday - You pass like a ghost

Jaha. Nu har jag precis käkat, fisk. Väldigt angenämt faktiskt. Självmordsbenägen havsflundra. Inatt gick det åt helvete att sova, nån jävel håller på att bygga en övervåning på mitt hus. Fattar ingenting, jaha, fest igår? Efter att ha sovit ca. 5 min åkte jag till jobbet och slet som vanligt, för er som inte vet så jobbar jag som neurokiirurg på Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm, som är ledande i världen inom snäckplockning. Nog om det, ee, Fest igår? Jamen det gick ju bra det här, Jag känner mig faktiskt ganska nöjd med det här. Eller? Nähä.

Vi hörs! Hare bra, hej!

Josef Fritzl

Nu avslöjas varför Josef Fritzl bär pärmen så nära ansiktet, han är närsynt och läser upp Fritzl-skämt för rätten.


Grevens familjefest

Nu sitter jag här i min brorsas rum och tar en liten pause från festligheterna ute i festsalongen.  Ja om vi ska ta det från början så får vi börja kl. 13:30 idag. Jag vaknade med huvudverk, tog en alvedon och tog på mig kostymen, sedan begav jag mig till vivo för att köpa snus. När jag köpt snus ringde jag min vän klas och samtalade med honom, vi beslutade att vi skulle gå på bolaget och innförskaffa oss lite syra. Jag hämtade upp min bundsförvant och han sade; Vi skall segra! Nä ja skojjade, det sa han inte, han sa att vi skulle hämta upp Mickis och vänta på henne. Vi intog hennes lägenhet och hälsade på hennes mor, Sickan. Mickis hade fullt upp med att sminka sig och så fort hon tittade bort så passade jag på att sminka mig lite själv också, jag blev ganska nöjd med resultatet. Men det vart ganska pinsamt när vi kom till centrum och alla frågade varför jag hade börjat se ut som ett hona. Ja iaf. vi köpte en massa bira på bolaget, men det uppstod problem, Klabbes leg hade nämnligen gått ut, och det accepterade inte personalen. Frun i kassan var tvungen att tillkalla mannen med skägget, som Klabbe brukar handla av, för att han skulle kunna gå i god för att Klabbe var den han utgav sig för att vara. Det gick bra tillslut. Så vi gick ut från bolaget med tre plattor bjerka och lite smått och gott. Vi tog min rymdfarkost till Mc Donalds, där åt vi hamburgare så det sprutade ut ur anus, bokstavligen. Sedan åkte vi hem till mig och dack bira som satan, och nu sitter jag här, som en jävla terrorist och skickar hotelser till forna stater!

Tihi See Yaa

Ja

Å fy fan, vilka äckliga människor det finns på denna jord!

Gangsta

Nu är jag vaken! Jag förstår att ni läsare knappt kan bärja er för att läsa mina inlägg, Men, det här är inte rumba. Samhällsproblem!


VM i framstupa sidoläge

Ja som alla vet så vankas det VM i framstupa sidoläge jag tänkte därför tillfället i akt och beskriva sporten för er som inte vet. Man ska helt enkelt lägga så många personer som möjligt i framstupa sidoläge på så kort tid som möjligt. Det finns olika viktklasser också, fjädervikt, ganska liten, ganska fet och mycket fet. Så här går det till när man lägger någon i frastupa sidoläge;


Förbered först kroppen genom att se till att han eller hon ligger rakt och fint på golvet.


  • Lyft personens hand snett uppåt med handflatan uppåt och placera andra handen över bröstet.

  • Böj det översta knäet.  

  • Fatta tag i axeln och det böjda knäet och rulla personen mot dig själv i sidoläge.  

 

  • Placera handen under kinden med handflatan nedåt.
  • Låt det böjda benet vila vinkelrätt.
  • Kontrollera huvudets ställning för att säkra fria luftvägar.

  • And that's the way to do it. För er som vill komma och se VM i framstupa sidoläge så är det 14/4 10:00 på bollmoravallen som gäller!


    Tihi See Yaa


    Hahaa


    Innebandy

    Idag har jag spelat innebandy, det var mycket otrevligt, dels för att jag efter 5 minuter höll på att hosta upp min mjälte för att det var förbannat jävla jobbigt. Min kondis är lika bra som en död 90-åring. I den sista matchen kunde jag knappt röra på mig, då bestämde jag mig för att hålla mig framför målet, det var ingen bra idé, en stor man med stora muskler skjuter ett mycket hårt skott, jag lyckades rädda med min pung. AJ AJ AJ AJ AJ AJ! Efter denna ansträngning åkte jag hem och grät, sedan somnade jag. Nej jag skojjade, jag åkte först och åt lunch med mickis på Mc Donalds, sedan åkte jag hem och sov. När jag vaknade igen var det dags för middag, jag åkte och hämtade Cleas Af Geijerstam och Fiskis. Sedan hände något som är lite svårt att förklara, dem sa att vi skulle åka till lilla italien och äta, trött som jag var satte jag kurs mot Italien. Det var först när vi kom till flemmingsberg som dem sade att dem inte menade landet Italien, utan resturangen lilla italien i tyresö. det var bara att åka tillbaka.


    Tihi See Yaa

    Krig




    Här är en bild på min bästis när är på väg till Irak för att dra ut i krig. Det är en pansarvagn av modell w890i, 0ch är en av de starkaste stridsvagnar det svenska försvaret har till sitt förfogande.

    Dagens kotte



    Dagens kotte är en norrländsk örnfångarkotte. Dess "fjäll" är gjorda av honungsslungade krigsfångar och är i särklass den bästa "fjällen" som går att få tag på. Kotten växer i palmer längs den finska solkusten.
    Tihi See Yaa

    Tisdag - Saint Patrick's day

    Idag har jag firat saint patrick's day med några vänner genom att dricka en cola och se på när dem andra drack grön öl.


    Johnossi - Send More Money

    Grym Som satan!


    Söndag / måndag

    Söndag:
    Ja, vad ska man säga? I söndags vaknade jag upp och var lite ramsne skulle man kunna säga. Jag fick veta av min mor att vi skulle på exklusiv middag i sturegallerian, anledningen till detta var att min käre morfar fyllde år. Jag tog min cykel och cyklade till västberga där jag hämtade min bror och sedan tog vi E4:an in till stan. Väl framme slog vi oss ner hos sällskapet och beställde mat. Jag beställde en sidolutad räksallad som jag slaffsade i mig med stora sylvassa tänder. När vi ätit färdigt slet jag av mig skjortan och smetade in mig med mat som blivit över, jag ställde mig upp och skrek på kyparn som kom rusande, jag krävde notan och undertecknade genom att trycka ena bröstvårtan mot kvittot. Efter denna lilla scen gick vi upp till mormor och morfars lägenhet tryckte i oss lite tårta, drack kaffe och disskuterade sandpapper.

    Måndag:
    Efter inte allt för många timmars sömn vaknade jag av att Gandalf i sagan om ringen kom och lyste mig med en laserpekare i ögat och lät konstigt, det var i själva verket bara min väckarklocka som hade gått igång på någon tonårspojke. Jag pressade mig ut ur min lya, vilket inte var det enklaste kan jag upplysa er om. Jag tog mig till jobbet och slet som ett djur i åtta timmar, jag fick bl a genomgå en undersökning där dem undersökte hur jag skulle klara mig om jag hamnade i en situation som i filmen "saw". Nu har jag bara ett ben och ett öga. SHIT!

    Tihi See Yaa

    Lördag

    Jag är hemma hos en tjej som har morgonrock på sig, jag vet inte varför hon har det. Det är en annan tjej här också, hon har kläder på sig, jag vet inte varför hon har det. Idag har jag burit sten och plockat svamp. Jag ska senare hem till en vän där vi ska spela rysk rolette och och dansa foxtrot, det ser jag verkligen ifram emot.

    Tihi See Yaa

    En tanke

    Jag tänker mig en stång. En svårfångad lax behöver inte vara så svårfångad som man kanske tror, det ända man behöver är ett lasersvärd, en skorpa från ett tre veckor gammalt sår och en skarvsladd. Du tar lasersvärdet och leter reda på en husvagnsägare som du brutalt mördar, sedan tar du lasersvärdet och styckar upp husvagnsägaren som du sedan gnider mot din kropp. När du gjort detta har du ett kamoflage i världsklass. Jag kan bara anta att du nu är helt slut och behöver något uppiggande, där kommer den tre veckor gamla sårskorpan in i bilden. Stoppa sårskorpan i munnen och svälj, den har nämnligen ett kokainliknande effekt. Nu kan du fortsätta med att söka upp en sjö med laxar i, när du hittat en sådan hoppar du i och stryper en lax med skarvsladden.
    Så enkelt är det, vem som helst klarar det!


    Tihi See Yaa

    Ödlor

    Här kan du fråga och få svar på allt som handlar om ödlor. Här finns bilder, filmer, bloggar och artiklar om ödlor. Lär känna andra ödleintresserade och diskutera era intressen. Ödlor


    Tihi See Yaa

    Metallica tillbaks i globen 4 maj

    Nu kan jag meddela alla glada Orup-fans att Metallica kommer till stockholm den 4 maj. Jag har också hört rykten om att Alex ska uppdatera sin blogg, så ni som är intreserade kan undersöka saken närmre.


    Tihi See Yaa

    .:-

    Dagen som kallas torsdag inledde jag med en kopp kaffe och ett samtal över internet med min bundsförvant Klas. Vi bestämde att vi skulle åka och inte en lunch på Mc Donalds. Så vart inte fallet. Vi åkte istället raka vägen till nordea där Klas skulle försöka ta ut pengar med ett utgånget pass, det gick minsann inte för sig. Klas slog ett samtal till polisen för att rådfråga, han fick det rådet att skaffa fram ett tillfälligt personbevis från skattemyndigheterna. Han ringde till skattemyndigheterna för att bekräfta saken och fick det svaret att det var fullt möjligt, men att han var tvungen att ha med en släkting som kunde identifiera sig och styrka hans identitet. Vi åkte då till haninge där klas visste att skattemyndigheterna hade ett kontor. Väl där så insåg vi att dem inte låg kvar på det ställe där han tyckte sig minnas att dem låg tidigare. Vi gick in på kronofogden och frågade dem ifall dem visste var skattemyndigheten låg, som svar fick vi att dem nyligen flyttat kontoret till södermalm. Vi vart mycket sårade och gick in i haninge centrum för att äta den lunch vi tidigare skulle ätit på Mc Donalds i tyresö. Då kom vi på att vi hade sådana där mobilkuponger som man fick med el maco menyn förut. Efter att ha besökt The Phonehouse gick vi nöjda till Mc Donalds med en ny telefon och ett nytt nummer till Klas, han var mycket glad. Vi firade den nya telefonen med en fin måltid. Väl hemma så han jag knappt ta mig på snorren innan jag var tvungen att åka iväg och besikta bilen. Beatrice (min bil) gick igenom besiktnigen utan anmärkningar. Jag åkte åter igen hem för att åter igen inte hinna ta mig på snorren fören jag skulle iväg igen, denna gång bar det av mot mediamarkt för att köpa en dator, det blev en mycket fin dator, vilken jag skriver på i nuläget. Sedan var det dags för middag. Jag åkte till tyresö wok och införskaffade mig en läcker måltid som jag tog med mig hem och grävde ner.


    Tihi See Yaa

    Dagens vits

    Jag har skadat min arm, Jag får inte lyfta tunga saker. Det blir så jävla jobbigt bara när jag ska pissa.

    Torsdag

    Ni vet när man bara sitter typ, och märker att någon har vänt ens hud in och ut. Då undrar man ju vem den rackarn kan ha varit. Vem har vänt min hud in och ut? Är det någon som vet? Jag bara undrar, var är den nu? Jag hade en gång en hud, med segel, ruff, och köl. Men det var för länge sen, så länge sen. På den frågan svarar jag ett bestämt, JA!

    Ny dörrvakt

    Jag har en ny dörrvakt vid namn Greger, så passa er jävligt noga!

    Jag och Leffe

    Tjenare! Det var inte igår! Eller jo det var det. Så här var det, Jag hade nu tänkt berätta om dagen då jag var hos en vän vid namn Emanuel. Han bor i täby norr om Stockholm. Det hade varit festligheter etc. etc. Dagen efter detta så begav vi oss till täby centrum där vi skulle införskaffa oss något, minns inte vad. Det hände något speciellt den dagen i täby centrum, Jag träffade en livskamrat. Jag döpte honom till Leffe, vi har bara träffats en gång, och det var då. Men det var ändå som om någonting hände mellan oss, det klickade liksom. Jag bifogar en bild från mötet.




    Tihi See Yaa

    Söndag - Glädjen och sorgens dag

    10.47 upp på söndagsmorgonen efter lördagens bravader och en trevlig afton hade försinat sig in. Med ens insåg jag att detta var dagen Det, jag skulle se metallica i globen. Med bestämda steg begav jag och Alex oss in mot globen, klockan var då 13.03. 13.57 anlände vi till globen området och insåg strax därefter att röde kvarn (stället där vi hade tänkt hälla i oss bira) var stängt. Efter en kort men bestämd framryckning genom själva hjärtat av globen centrum hittade vi ett trevligt ställe vars namn jag inte minns (på grund av förklarliga skäl). Vi slog oss ner vid ett bord vi tyckte såg injudande ut och beställde varsin öl, klockan var då 14.13. Strax därefter intog två andra individer bordet och sammanslöt sig med oss, dem kallade sig, De oförstörbara fritidskanotisterna. En av dessa fritidskanotister insisterade på att bjuda på öl, vi tackade och tog emot. Framåt 18.27 bestämde vi oss för att inta globen, vi hann inte vara där särskilt länge innan vi mötte detta besked:



    Med gråten i halsen tog jag min cykel och åkte hem.

    Tihi See Yaa

    Ja, det är jag.


    Daniels komentarer

    Bang bang shot them all. Komentar stavas inte det med två m. Skriv ship does niggers back. Hehe jag tycker du har dina fötter lite för nära mina. Asså risig jävla fiskgrateng, skulle aldrig värmt den. Asså va fan är det du skriver. 18 and life to go. Haha nerven. "rap". Är Adam bra på att träna, asså tränar han mycket eller. Dem här måste vi gå på när dem kommer, dem är fan tunga asså. Kan du sluta skriva vad jag säger, det är inte kul.

    Great success!


    Metallica!

    Imorgon är det metallica! Grymt som fan.

    Fest på Bandhagens vårdcentral!

    Nu har jag haft mina festligheter och är nöjd för dagen, dock har jag inte någon hona med mig hem. Jag fick iaf. med mig min bror vid namn Daniel, han är en fin pojke på 16 sommrar. Ja, om jag skall berätta om hur dagen har varit, dagen har varit full av äventyr. Det började att de första gästerna anlände, det var en skara vänner från Slamstad, mycket trevliga. Sedan anlände resterande 2500 gäster. Vi åt hår och bromsolja, det var gott som serpentingrillad krigsfånge. sedan, som utlovat, kom Peter Stormare. Han var en magnefik gäst med stora förhoppningar. Men ack till hans besvikelse kom Jan Emanuel från Robinson och dansade magdans och tog all uppmärksamhet från Peter. Han blev arg som en gratinerad sturefilé, han tog sin cyckel och gick hem. Sedan var det dans, som utlovat. Foxtroten gick ganska bra, men Alex fick en sticka i foten och var tvungen att åka till Astrid Lindgrens barnsjukhus. Stoffe dansade utan strompor och ropade att han blev av med oskulden när han var 12, och det var inga problem att ligga med de äldre damerna i sällskapet. Bosse, min styvfar, gick genast och nattade stoffe i en trumpetliknande troskalling. En tråkig historia enligt mig. Det är sånt som händer, jag själv, i juni i sommras, sprang naken genom farsta centrum och skrek att jag var en alvdotter och ville ha billigare pris på godiset. Detta hände på en loppmarknad som samlade in pengar till barn som inte kunde ta samlag seriöst.

    Over and out

    Tihi See Yaa

    Jag vill ha en bjärka!


    En bal på slottet

    Jag har nu avbrutit dukningen av borden, jag har nämnligen bal i mitt högkvarter ikväll. Vi skall förtära liljekonvaljgratinerad fasan, och jag hoppas på en delikat måltid. Gästlistan är upplagd på det viset att dem högst uppsatta i adeln är bjudna. Vi skall dricka champange och dansa foxtrot medans alla nynnar på den kända balladen av Evert Taube.  Sedan skall vi Leka hela havet stormar där Peter Stormare skall vara lekledare. Jag har stora förhoppningar att det skall bli en angenäm afton.

    PS. We should be together to.

    Tihi See Yaa

    Fredag eftermiddag

    Jag får börja med att be om ursäkt för gårdagen, jag var inte vid mina alla sinnes bruk. Ja ni vet hur det blir ibland, man bara sitter och filosoferar och helt plötsligt bara händer det. Nog om det. Jag sitter på en konferens med mina tre medarbetere som jag har valt att inte nämna vid namn, istället kommer jag att använda kodade namn. Det är Ynnel, Nivek och Enus. De är, ja vad ska man säga, speciella. dem har iaf. åsikter om diverse banala saker, tex. Nivek undrar varför det bara skett en månlandning och varför aldrig hunden som var med (kommer inte ihåg hans namn) inte fick landstiga månen så att säga. Ynnel vill ha flickvän men undrar varför han inte får det, jag har sagt till han, "vänta min vän, din tid kommer" . Enus, ja Enus. Han sitter och äter jord i kopiösa mängder.

    Jag skulle villja säga till alla mina medmänniskor och motmänniskor, brun inne, sol i sinne / Rudolf

    Tihi See Yaa

    Sommar

    Nu har jag sittit här i solen så länge att fåglarna har byggt ett bo i min rygg. Det känns så fint att man kan uppleva detta utan att åka moppe. Fåglarna ser ut som senatsflaskor och har ingen ryggrad. En stilla dag mitt i juni. Rymdraketerna åker runt i luften och leker med varandra, man skulle kunna tro att dem är 5 år, ja ni vet så där man brukade hålla på när man var liten, ja ni vet. Min hustrus man har förlovat sig med en annan kvinna. På slumnäsvägen finns det raggare som slåss, jävla nazister.


    Onödigt lidande,
    onödig väntan,
    världen är tom som ditt skratt.
    Stjärnorna falla -
    kalla och härliga natt.
    Kärleken ler under sömnen,
    kärleken drömmer om evighet...
    Onödig fruktan, onödig smärta,
    världen är mindre än ingenting,
    ned i djupet glider från kärlekens hand
    evighetens ring.



    Tihi See Yaa

    Saxlyft

    Hej.. Jag kom precis hem från en hajmassage. Jag är fan jävligt trött. Fy fan vad trött jag är. Jag är helt sinnessjukt trött! Nej jag måste fan gå och lägga mig och duna.

    Tihi. See Yaa!

    Dagens outfit



    Mössa: Köpt på second hand i skärholmen, tillhörde en vindruvsplockare i peru.
    Kappa: Det är en kappa gjord av äkta vass från erstaviken.
    Pilfodral samt pilar: Köpta på hagsätras jakt och fiske.
    Vinskyddsläder: En äkta gucci, gjord av äkta krokodilhud.
    Yxa: Gjorde jag i träslöjden, jag hade ju en 5:a i slöjd.
    Byxor: Urspolade kotarmar från sigtuna.
    Skor: Gjorda av sammanflätade bäversvansar.
    Spjut: Morsans gamla bordsben som jag slipade till lite.

    20 vårar

    Hej mina vänner, idag är det så att jag fyller 20 år. Det känns fantastiskt bra. Jag har redan börjat märka lite ålderstecken.  T.ex. jag kan inte längre få erektion, mitt hår på fötterna börjar bli grått, och numer är jag tre år äldre än min mor. En annan grej är ju att man får springa på bolaget hur mycket man vill, utan att man riskerar att bli av med körkortet. Nu tänkte jag faktiskt inta lite föda, det serveras råa getter med blåbär. Juste sedan kanske jag skall in till den gamla staden för att bli kastad i sjön av min käre vän Shristoff.

    Farväl ädla riddare

    Bilder från domedagen



    Konstapeln och Marilyn Manroe



    Karlsson på taket har rosa öron



    Fotografen lyckades fånga bartendern på bild



    Uggla och Bobban är ute och rejvar med honorna



    Här spelar dem något form av spel



    Het diskussion om gravitationskraften



    Hellboy förbereder sig på att strypa sina kompanjoner



    En överblick över kyrkan



    Hellboy föredrar champange


    Hitman döljer helst sin identitet



    Likaså bartenderna



    Bobban har rökt, det kan man se på hans ansiktsuttryck



    Karlsson på taket verkar ha smakat lite av Bobban



    Dans i folkets park



    Sötnos


    Ståplats i nybroviken

    Nu hade jag tänkt berätta lite om gårdagens bravader. Lördagsaftonen var en kväll som innefattade både syrgas och smällkarameller. Jag var på en tillställning som jag har valt att kalla tjugioårsfestsmaskerad, det var en kär vän till mig annordnade det. När jag kom dit var både Hellboy, Merilyn Manroe, Hitman, Magnus Uggla, Bob Marley, Tommy Lee, Johnny Cash och svempa kopojken där och rejvade. Det bjöds på drinkar och folk dansade för fulla muggar. Hitman svepte en jäger och somnade intill elementet på golvet, det kan eventuellt vara så att han ligger där än. Ja iaf. Tommy Lee och Merilyn Manroe hamnade i lite trubbel efter ett litet gräl och Tommy Lee avvek från platsen. Runt fyratiden tog jag min kostym och släpade mig mot Svempa kopojkens palats, men när jag nådde trapporna så föll jag ner och skadade min högra arm, oj så ont det gjorde. Väl inne i palatset upptäcker jag att Carola sitter där och filar naglarna, så jag sätter mig med henne och beklagar mig över min smärta. När jag vaknade morgonen därpå, det vill säga idag, så upptäcker jag till min stora förvåning att Svempa kopojken har ett fruntimmer i sängen, det var en flicka som jag har valt att kalla Fiskis.

    Det var min lägesrapport från mellanöstern.

    Stay black!



    RSS 2.0