Dagens

Humör: Ungefär lite bättre än du.
Gjort: Simmat med laxar.
Planer: Köpa IKEA, sedan tänkte jag gå på fest.
Ser på: Killkön

Lyssnar på: "Jag blir hällre jagad av djärgar" med Orup.
Läser: Bibeln baklänges.
Dricker: Lätt saltad sirap.
Äter: Hud från min bror.
Bästa: Ja
Sämsta: Jag skulle vilja ha 32 cm lång snorre

Väder: Om jag säger som så att det är väldigt vädrigt ute, förstår ni då?


Det är jag

Jag skulle bara skriva ett snabbt medelande till allmänheten och berätta att jag är en rik oljeshejk från södra Amerika.



Kjell Bergqvist


AIK-supportrar till attack mot polisen

Min vän, Claes Af Geijerstam, var ute och skulle slåss, men ack till hans förvåning, konstaplarna fick tag på honom och gav han en riktig omgång.




One night of passion

Det började med att vi för hem till charlie den brune. Väl där så började vi hälla i oss kärleksdrycker och alla skrattade och var glada. Sedan när alla hade druckit sisådär 7-8 stycken kärleksdrycker så började vi ta på det motsatta könets bröst (en del tog inte på det motsatta könet, utan på det samkönade könet). När vi var färdiga med den leken så tog vi av oss byxorna och slängde av Klas frilla. Vi gav den till en säl. Det var en väldigt fin och intressant kväll, jag fick många nya kontakter inom djurriket. Jag är en lindansös. En annan grej är att alex (en nära vän till migusus) sade till mig att han skulle hava samlag med mig varje dag om jag hade vagina. Nu är jag vaken igen och har tagit en ny kärleksdryck som jag delar med min vän Alexus. Dem andra krigsherrarna ligger för döden.

puss och kram

Rävunge




Jag var ute och gick i skogen och tänkte hitta en snigel att skjuta med min AK-47a. Men till min stora förvåning hittade jag en liten rävunge helt ensam och övergiven. Min första tanke var att skuta den, men sedan slog det mig att jag kunde fånga den och ha den som ett kärleksbarn hemma. Sagt som gjort, jag fångade den spjuven och och band honom med alvtejp, som förövrigt är omöjligt att ha sönder. Nu sitter jag här och stirrar rävungen i ögonen, jag tror att han är rädd.

Kärlek utan gränser



Jag låter bilden tala för sig själv.

Fest

Jag och en skara vänner var ute på stan för att släppa loss lite grann. Vi inledde på grand hotell, där drack vi magisk dryck. Sedan gick vi till en opiumhåla där man rökte opium, och där, håll i hatten, så hittade min vän Alex en opiumflicka som han blev lite smått förtjust i. Och vad dem höll på, så himla pinsamt.



In a rich mans world


Förlåt

Nu har jag suttit här en längre tid och tänkt på fåglar, för ack vad dem är fina och fagra. Jag tänker såsom att musen kryper på golvet och hittar sitt hål i väggen, där han går in och lagar en fin korvstråganoff med mycket timjan. Och att bara njuter av sitt liv och tänker, fy bubblan vad sinnet är förvirrat. Kaffe är också en grej. Jag har skrivit en bok om husvagnar och deras intressen, jag har under min tid som fågelskådare upptäckt att husvagnarna också vill ha lite lugn och ro, dem är inte bara ute och festar och dricker som alla tror. sen finns det andra husvagnar som bor i vattnet och bygger bon av sirapshånung.




Stadsvandring

Jag hittade perfekta hemsidan om man inte orkar röra på sig men ändå vill ut och se på stan. Gatubild

Dagens Outfit


Mössa: Second hand
Solglasögon: Från Dior, köpta i Thailand
Skjorta: Det är en träskjorta från Byggole

Tors dag

Jag börjar tillfriskna lite nu, nu kan jag röra på vänstra sidan av kroppen. Känns bra.
Idag inledde jag med en cheesburgare i min rymdfarkost. Sedan transporterade jag mig till Vi där jag köpte det billigaste snuset som kostade 22 kr, jag tog en snus och åkte hem. Väl hemma så drack jag en kaffe med mjölk i, samtidigt läste jag mitt i tyresö, det stod att gamla tanter blir rånade av ficktjuvar i tyresö centrum. Kan ni tänka er vilka fräcka rackare som bara tar gamla tanters pengar så där utan vidare. Jag slår vad om att det är dem där amerikanarna. Ja iaf. sen kollade jag på andra avenyn på svt och grät bara för att det var så dåliga skådespelare, hur fan kan dem ens få vara med i TV? Dem borde inte ens få vara med i verkligheten, dem är för dåliga för det. Helt ofattbart! När jag gråtit färdigt gick jag till datorn och tittade lite på matchen mellan AIK och Leksand från igår som jag missade pga. vård av sjuk kropp. Ingen lycka där häller, 4 - 3 till leksand.

The Pirate Bay

Leif GW Persson samt Carl Bildts åsikter angående the pirate bay rättegången.

Onsdag

Jag är sjuk. Jag känner mig som en jävla hästkista. ojojoj. Kan ingen komma och mata mig med sylta.
Va fan, det är ju hockey match idag också. Jävla skit att man ska vara sjuk precis nu. Det har liksom vart slutsålt till den här matchen en jävla månad. Vet fan inte om ja pallar gå. Jag skulle ju kunna snorta en karta alvedon och se glad ut. hmm.
Nä nu måste jag fan dra och spy, vi hörs senare.

Nej

Att ha tjej tycker jag är gay, det är inte riktigt min grej. Men det är ändå helt okej.

Måndag

Det har flyttat in en hamsterfamilj i min hals, gör fruktansvärt ont.
Jag var på utflyckt i västberga idag, jag ska lära mig att elda på saker.
Kallt som fan är det också. Jag hade en temperatur i mitt hus inatt som inte översteg varmt, därav hamsterfamiljen.
Nu ska jag gå och flå en nakenhund och tillverka en päls.

Godnatt kära du.

Söndag - En dag fylld av möjligheter!

Vaknade denna morgon av Claes af Geijerstams ljuva andning. Kände redan då att dagen skulle bli fantastiskt trevlig.
Vi inledde helt enkelt med en lätt kryddad kebab och tittade på filmen Patrik 1,5, vilket för övrigt är en väldigt fin och sensuell film. Sedan gick vi över till den betydligt djupare filmen Gran Torino. Det var en amerikansk rulle med bl.a. Clint Eastwood, Christopher Carley och Bee Vang i rollerna. När denna vackra och lustfyllda förmiddag var över begav jag och min familj oss in till söder för att avnjuta en väldigt fin middag på resturang stekpannan, en förstklassig resturang ägd av en människa. Min mat bestod utav en blodig pepparstek med grönpeppersås och potatisgrateng. Till det drack jag en väldigt fin pepsi, lagrad i tre veckor. När middagen var avslutad begav sig det ädla sällskapet hemmåt för att inta salongen och dricka den finaste konjaken huset hade att erbjuda.


Konferens på Waldemars udde

Var på konferens tidigare idag med de tre vise gäddorna.
Vi tog upp följande frågor:

1. Hur kommer det sig egentligen att inte alla människor har rätt till nyfödda stridskossor?

2. När uppfanns mat?

3. Varför publicerar tidningar inte bilder på irakiska förståndshandikappade barn?

4. Hur kan vi egentligen veta att vi ser vad vi ser?

5. Har växter känslor?

6. Om det inte är meningen att vi ska äta djur, varför är då kossor gjorda av mat?

Sedan diskuterade vi världskrig och stridsstrategier.

Slutsats:

Båda jag och De tre vise gäddorna kände oss både nöjda och tillfredsställda efter ett givande möte.

RSS 2.0